Skip to Content

Byggnadslov

april 2, 2017 • admin
ByggnadslovHär får du både goda råd och smarta tips till hur du gör arbetet själv.

Det är kanske dags att ta itu med nya projekt i hemmet? Oavsett om det är inomhus eller utomhus kan det vara bra med lite vägledning. Med oss på http://byggritningar.org/ får du både goda råd och smarta tips till hur du gör arbetet själv.

denna sida är tänkt som en användbar uppslags- bok som ska inspirera dig till att själv klara av uppgifterna. Det är en praktisk “bibel” för alla hus- och stugägare — ett uppslagsverk som du snabbt kommer att bli beroende av! Här har vi samlat allt du behöver i fråga om kunskap, ideer, tips och råd. Detta har vi gjort så att du så enkelt som möjligt ska veta exakt hur du ska ta dig an ditt projekt. Tillvägagångssätten presenteras steg för steg och det är rikt illustrerad med teckningar och bilder.

Utomhus får du bland annat hjälp med att planlägga hur uterummet  ska se ut, hur du ska bygga terrassen och hur ditt hus ska underhållas. Gör en check varje vår av huset så berättar vi vad som måste göras!

Inomhus har vi bland annat ett lärorikt kapitel om hur du kan förvandla med färger, samt en beskrivning av olika golvmaterial och hur de ska läggas.

Vi önskar dig lycka till med dina projekt!

Categories: Uncategorized